Wij durven te dromen en lopen voorop

Klant Oxfam Novib

Voor Oxfam Novib schreef en herschreef in diverse teksten voor hun website. Ook voor het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk: Nederlandse ondernemers ondersteunen kleine, startende ondernemers en het midden- en kleinbedrijf in ontwikkelingslanden.

Ondernemers voor Ondernemers Netwerk – zo steun je

Via het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk steun jij ondernemers in ontwikkelingslanden. Tegelijkertijd werk je aan dé grootste business opportunity van de eeuw, de Global Goals. Duurzaam ondernemen en samen armoede verslaan!

Door lokale ondernemers te steunen, helpen we de hele gemeenschap en zorgen we voor lokale ontwikkeling. Een mooie, structurele mvo-bijdrage.
Ruud Broekman, Plan en Project

Ondernemers voor ondernemers

Wij zijn ondernemers. Wij durven te dromen en lopen voorop. Wij zijn heel goed in vallen en nog beter in opstaan. Wij begrijpen als geen ander dat niemand het alleen kan. Daarom helpen wij andere ondernemers. Samen staan we sterk en creëren we kansen voor een bedrijf. Samen verslaan we armoede.

Ondernemersdroom steunen

Wij helpen mensen met hun ondernemersdroom. Wij steunen kleine en startende ondernemers en de groei van het midden- en kleinbedrijf. Omdat we geloven in de kracht van ondernemerschap.

Via een lening – die ze bij een bank niet kunnen of willen afsluiten – krijgen ondernemers de kans om te investeren in hun bedrijf. Onze lokale partnersorganisatie zorgen voor trainingen over ondernemerschap en samenwerken. Zo helpen we hen aan een betere toekomst te werken. Voor henzelf, hun gezin en hun gemeenschap.

Mijn bedrijf had een boost nodig. Dat is precies wat ik kreeg: een kleine lening, training en advies. Zo steunen ze mijn bedrijf en daarmee ook mijn familie.
Coupeuse Aber in Uganda

Webcontent voor Oxfam Novib, juli 2019